Motorinin de kafası karıştı. 3 kez indirime giden motorine 1 lira 16 kuruş zam gelmişti: Tekrar motorine indirim kararı çıktı

Petrol piyasasında dalgalanma devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 3 kez indirime gidilen motorin fiyatları en son 1 lira 16 kuruş zamlanmaştı. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre kasım ayında 4 liraya yakın indirime gidilen motorin fiyatlarında aralık ayına zamla girilmişti. Son gelen bilgiye göre motorin fiyatlarında yarın gece yarısından itibaren indirime gidiliyor.

Rusya Ukrayna gerilimi ve doların dünya piyasalarındaki dalgalanması ile birlikte Brent petrol piyasasında da dalgalanma devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaklaşık 3 kez indirime giden motorin kasım ayı içerisinde yaklaşık 4 lira düşmüştü.

Aralık ayına 1 lira 16 kuruş zamla başlayan motorin fiyatları için bu kez indirim kararı çıktı. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre motorin litre fiyatlarında yarın gece yarısından itibaren güncelleme yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde 1 lira 16 kuruş zamlanan motorin litre fiyatı 66 kuruş inecek. Peki akaryakıt fiyatları İstanbul, İzmir ve Ankara'da nasıl güncellenecek?

Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu! İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası