Memur ve memur emeklisine seyyanen zam. Enflasyon rakamı açıklandı, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan kabineye çağrı geldi. Seyyanen zam, vergi matrahı ve eşel mobil çağrısı

4-Özellikle kira,emtia,enerji vb zorunlu harcama kalemlerindeki beklenmedik artışlar emekçinin cüzdanını yakmakta; başta kamu görevlilerimiz ve sabit gelirliler yaşanan artışları derinden hissetmektedirler.

5-Özetle enflasyon, sadece rakam olmaktan çıkmış, maaş ve ücretleri eritmiş, alım gücünü ciddi oranda düşürmüş ve gelir dağılımındaki adaletsizliği maalesef büyütmüştür.

6-Diğer taraftan, küresel ve bölgesel krizlere rağmen kayıpları telafi etmeye ve alım gücünü yükseltmeye yönelik devletimiz tarafından atılan kararlı adımlar; “enflasyonun tek haneye düşeceği” inancımızın korunmasını sağlamaktadır.

7-Nitekim, Temmuz ayı itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Asgari Ücrete yapılan %30 ara zam açıklaması; yaşanan fiyat artışlarının görüldüğünün ve devlet-millet iradesiyle “yükselen enflasyon-düşen alım gücü” sarmalının son bulması için verilen mücadelenin göstergesidir.
İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat Dudak dudağa ifşalanmıştı: Dekolteli pozlar geldi Ahu Tuğba'nın kaza sonrası son durumu Ünlü mankenin cinsel ilişki fantezisi ölümle bitti Metrelerce kar; büyükşehir ekipleri seferber oldu 11 yeni film gösterime giriyor