Meğer en şifalı tohum buymuş: Suyun içine 1 kaşık ekleyip içende o sorundan eser kalmıyor. Faydasını duyan aktara koşacak

Chia tohumlu suyun faydaları

Chia tohumlu su, son yıllarda popülerliği artan ve birçok fayda sunan sağlıklı bir içecektir. Chia tohumları omega-3 yağ asitleri, lif, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir.

Chia tohumlarını suyla karıştırarak tüketmek, günlük sıvı ve besin alımınızı artırmanın kolay bir yoludur. Chia tohumlu suda bol miktarda bulunan omega-3 yağ asitleri kalp sağlığını destekler ve kolesterol seviyelerini düzenlemeye yardımcı olur.

Chia tohumunun yüksek lif içeriği, sindirim sistemini düzenler, bağırsakları çalıştırarak kabızlığı giderir ve uzun süreli tokluk hissi sağlayarak kilo yönetimine katkıda bulunur.

Chia tohumları ayrıca kan şekerini düzenleyerek diyabet yönetimi için fayda sunar. Chia tohumları antioksidanlar açısından zengindir.

Böylece chia tohumu vücudu serbest radikallerden korur, kronik hastalıkların riskini azaltır ve bağışıklık sistemini güçlendirerek genel sağlığı destekler. Chia tohumları ayrıca kalsiyum ve magnezyum zengini olduğundan kemikleri koruyarak güçlendirir.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce uzmanınıza danışın.

İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat Dudak dudağa ifşalanmıştı: Dekolteli pozlar geldi Ahu Tuğba'nın kaza sonrası son durumu Ünlü mankenin cinsel ilişki fantezisi ölümle bitti Metrelerce kar; büyükşehir ekipleri seferber oldu 11 yeni film gösterime giriyor