Meğer birçok ev hanımı bu yöntemi kullanıyormuş. Ekmek kızartmasının yağ çekmesini önleyen tüyo belli oldu

Evde bayatlamış ekmekleri kullanarak lezzetli bir ekmek kızartması hazırlayabilirsiniz. Üstelik bu tarif sayesinde ekmekleriniz asla yağ çekmeyecek. İşte ekmek kızartmasının püf noktaları...

Ekmek kızartması yapmak isteyenler için özellikle yumurtalı olanı çok seviliyor. Fakat annelerimizin yaptığı gibi bayat ekmek kullanmak zorunda değilsiniz. Vereceğimiz tarifle taze ekmekten de lezzetli bir ekmek kızartması yapabilirsiniz.

Ayrıca, yağ çekmeyen bir tarif arıyorsanız, sizlerle paylaşacağımız tarif tam size göre. Bu tarif sayesinde hem sağlıklı hem de lezzetli bir ekmek kızartması yapabilirsiniz.

Tarifimiz oldukça basit ve kolay uygulanabilir. Gerekli malzemeleri hazırlayarak hemen başlayabilirsiniz. Unutmayın, doğru malzemeler ve doğru tekniklerle hazırlanan bir ekmek kızartması herkes tarafından sevilir.

Sağlıklı ve lezzetli tarifimiz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

GEREKLİ MALZEMELER

1 adet bayat ekmek

2 adet yumurta

1/2 su bardağı süt

1yemek kaşığı un

1çay kaşığı tuz

Kızartmak İçin malzemeler

5 yemek kaşığı sıvı yağ

Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Tarlasına giden Tokatlı çiftçi şok yaşadı Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Beyaz yumurta mı yoksa kahverengi yumurta mı? Burcu Esmersoy'dan bomba pozlar! Yetim bir tayın umut dolu hikayesi