Limonların küflenmesini önleyen tüyo açıklandı. Meğer çözümü çok basitmiş

SİRKENİN GÜCÜNDEN YARARLANIN

Doğal antiseptik özellikleriyle bilinen sirke, limonlar için mükemmel bir küf engelleyici görevi görür. Limon kabuklarını sirke ile hafifçe silerek küf oluşumu için uygun olmayan bir ortam yaratırsınız. Sirkeyle silinen limonları buzdolabında saklamadan önce kağıt havlu ile kuruladığınızdan emin olun. Bu teknik sayesinde limonlar tazeliklerini yaklaşık üç hafta boyunca koruyabilir ve size keskin lezzetlerinin tadını çıkarmak için bolca zaman sağlar.

Taze sıkılmış limon suyunu saklamak söz konusu olduğunda, birkaç temel husus, kalitesini korumada önemli bir fark yaratabilir. Limon suyunu en iyi şekilde saklamak için aşağıdaki adımları izleyin:

Suyu cam bir kavanoz veya şişeye aktarın ve içine limon çekirdeği girmediğinden emin olun. Hava almasını önlemek ve aromasını korumak için kavanozun ağzını sıkıca kapatın. Kavanozu, limon suyunun tazeliğini ve tadını korumak için gereken ideal soğuk sıcaklığı sunan buzdolabında saklayın.

Dereotlu poğaçanız 10 dakikada fırında Tarlasına giden Tokatlı çiftçi şok yaşadı Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Beyaz yumurta mı yoksa kahverengi yumurta mı? Amanos Dağı'nda esrarengiz taş