LGS'ye girecek öğrencilere 7 öneri. Anne ve babalar dikkat, LGS'de başarıya götürecek öneriler açıklandı. İşte LGS öncesi başarıya götürecek 7 öneri. LGS ne zaman?

1-Nokta atışı çözümler: Hata analizlerine göre yapılacak konu kazanım çalışmaları sınava hazırlanırken çok önemlidir. Öğrenciler deneme dökümlerini incelemeli ve öğretmenlerin, psikolojik danışmanların yardımı ile odaklanacağı konuları belirlemeli. Ayrıca tüm öğrenciler eksik olduğu konulara göre çalışmalar gerçekleştirilmeli, konuların bittiği dönemle birlikte deneme çözümlerini artırmalı ve genel tekrar testlerine dönmeli.

2-“Zaman yönetimi testleri: Sınava iyi hazırlanmanın yanı sıra zamanı da doğru kullanmak gerekiyor. Öğrenciler her test veya deneme sınavının çözümünde süre tutmaya özen göstermeli, zaman yönetiminde kendisini zorlayan anları görmeli ve buna yönelik beceriler geliştirmeli.
Klozete peçete sermenin zararı ortaya çıktı Japonya değil, Dikmen; görsel şölen başladı 'Bayan Popo'nun son hali şoke etti! İşte son hali Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Güneydoğu dövme ile dünyaya açılıyor Fenerbahçe 3-2'nin rövanşını almak için savaşacak