LGS'ye girecek öğrencilere 7 öneri. Anne ve babalar dikkat, LGS'de başarıya götürecek öneriler açıklandı. İşte LGS öncesi başarıya götürecek 7 öneri. LGS ne zaman?

Ortaokul 8. sınıf öğrencileri 5 Haziran'da LGS'ye girecek. Öğrencilerin ve ailelerin gözü bu sınavda. LGS ile ilgili bir açıklama yapan Uğur Okulları PDR ve Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin, palnlı çalışmaya dikkat çekti ve LGS'de başarılı olmanın yolunu açıkladı. İşte LGS öncesi başarıya götürecek 7 öneri.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Haziran’da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına sayılı günler kaldı. Türkiye genelinde 8. sınıfta öğrenim gören 1.2 milyon öğrencinin sınava katılması bekleniyor. LGS'nin bir zeka sınavı değil, emek sınavı olduğunu söyleyen Uğur Okulları PDR ve Ar-Ge'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin, planlı çalışan ve motivasyonu yüksek olan öğrencilerin sınavda başarılı olduklarını ifade etti. LGS’nin zeka değil bir emek sınavı olduğunu söyleyen Sezgin, nokta atışı çözümlere, sınav simülasyonuna ve öğrencileri motive edecek iyi gelenler listesi yapmaya dikkat çekti. Barış Sezgin, sınava sayılı günler kala adayları başarıya götürecek şu önerilerde bulundu:

Pes artık böyle aldatma böyle savunma görülmedi! 'Dünyanın En Seksi Kadını' pozlarıyla dikkat çekti Dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı Anadolu Vaşağı Antalya'da görüntülendi! İBB’nin 23 Nisan metro süslemeleri gündem oldu 23 Nisan coşkusunu gökyüzüne taşıdılar