Kutusu açılmamış iPhone 4 milyon liraya satıldı: Birinci nesil telefon açık artırma sonucu 130 bin dolar veren yeni sahibinin oldu

Jelatini üzerinde duran, daha kutusu hiç açılmamış 17 yaşındaki birinci nesil iPhone dudak uçuklatan bir rakama satıldı. Açık artırmaya satılan birinci nesil iPhone için tam 130 bin dolar ödediler.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Steve Jobs'un tarihe geçen sunumuyla 2007 yılında piyasaya çıkan ilk iPhone modeli 4 milyon liraya satıldı.

3,5 inç dokunmatik ekranlı bu cihaz, akıllı telefonları baştan aşağı değiştirerek sektörün çağ atlamasına vesile olmuştu. Açık artırmaya çıkarılan, 4 GB'lik birinci nesil iPhone rekor bir fiyata satıldı.

Açık artırma, LCG Auctions tarafından gerçekleştirildi. Firma, 8 Mart tarihinde 10 bin dolar başlangıç fiyatıyla telefonu açık artırmaya sundu. Cihazın hasar, solma, çizik veya ezik gibi hiçbir fiziksel soruna sahip olmadığı ve “harika durumda” olduğu belirtildi. 

Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Meğer çözümü bu kadar basitmiş Puf puf kabarıyor günlerce bayatlamıyor Mayıs ayında çuvalla para kazanacaksınız! Tıkalı lavaboyu anında açmanın yöntemi belli oldu