Koltuk altına bir tutam sürmeniz yeterli. Koltuk altında oluşan karartıyı tek seferde götüren formül bulundu. İşte koltuk altını bembeyaz yapan o mucizevi formül

Koltuk altında oluşan kararmayı geçiren ve koltuk altının bembeyaz olmasını sağlayan en etkili ürünlerden bir tanesi şüphesiz kabartma tozudur. Kabartma tozundan bir miktar kadar uygun bir kabın içerisine alın.

Kabartma tozunun üzerine bir miktar kadar gül suyu ilave edin. Macun formda olması gerekmektedir. Macun formuna gelen kabartma tozu ile gül suyu karışımını temiz olan koltuk altınıza sürün.

Bir miktar beklettikten sonra koltuk altınızı tahriş etmeden ılık su yardımıyla temizleyin. Bu maskeyi haftanın 3 günü düzenli olarak uygulamayı ihmal etmeyin. Düzenli kullanım sonrasında tüm kararmalardan kurtulacağınızı göreceksiniz.

Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! Sadece süper zekaya sahip olanlar bulabiliyor Meğer çözümü bu kadar basitmiş Mayıs ayında çuvalla para kazanacaksınız! Tıkalı lavaboyu anında açmanın yöntemi belli oldu Paranızı koymaya yer bulamayacaksınız!