Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından flaş itiraf! Ceren Karakoç itirafıyla sosyal medyayı salladı: İşsiz kaldım

KIZILCIK ŞERBETİ İTİRAFI

"Türkiye'nin en tartışılan işinde başrol oynuyorsunuz bunun böyle olacağını senaryo okurken tahmin etmiş miydiniz?" sorusu üzerine oyuncu "Bize 5 bölüm gelmişti okurken heyecanlandım ses getireceğini bekliyordum ama bu kadar büyük bir kitleye ulaşacağını beklemiyordum. Hayal etmediğim bir noktaya ulaştı" dedi.

"KARİYERİMDE BİR SIÇRAMA KIZILCIK ŞERBETİ"

Kızılcık Şerbeti'nin kariyerinde bir sıçramaya neden olduğunu ifade eden Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu da söyledi. Oyuncu "Kapalı açık muhafazakarlıktan ziyade evde baskılanmış bir kız olarak yaklaşmaya çalıştım. Bu çevremde vardı, bunu gözlemlemem daha kolaydı. Okumuş ama baskılanmış bir kadından yola çıktım" dedi.

"İŞSİZ KALDIM"

Nursema karakteri için seçilmeden önce işsizlikle mücadele ettiğini ve umutlarının tükendiğini söyleyen oyuncu yürekleri dağladı.

Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Puf puf kabarıyor yumuşacık oluyor Baklava makinesi üretti, talep patlaması yaşandı Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar! Mayıs ayında nerede denize girilebilir? Bodrum'daki dün gece patlama.. 16 mahalleye su yok