İş arayanlara müjde! Resmi Gazete'de acil olarak duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı personel alımına başladı. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında peş peşe personel alım ilanları yayımlandı. Gelen bir son dakika haberine göre 3 bakanlık toplan da 780 personel alımı yapılacak. Yapılacak olan alımlara dair başvuru şartları da ayrıca açıklandı. Şartları taşıyan adaylar başvurularını online olarak e-Devlet üzerinden yapabilecek. Bakanlıklara yapılacak alımlarda detaylar şu şekilde:

2 Aralık Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi’ne 555 sözleşmeli personel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 145 sözleşmeli personel ve İçişleri Bakanlığı’na 80 İçişleri Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı toplam 780 personel alımı yapacak.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 555 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre, Milli Savunma Bakanlığınca çeşitli mühendislik branşları ile mimar, tabip, psikolog, grafiker, istatistikçi, tekniker, teknisyen, laborant, mütercim tercüman, müze görevlisi, restoratör, hemşire, kütüphaneci, destek personeli ve büro personeli kadrolarına 319 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Üniversitesine de büro personeli, grafiker, istatistikçi, kütüphaneci, mütercim tercüman, diyetisyen, psikolog, veteriner hekim, mühendis, tekniker, teknisyen ile hizmetli, garson, aşçı, berber, terzi/ütücü, şoför, kaloriferci, boya/badana/sıva branşlarında destek personeli kadrolarına da 236 sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular 2-31 Aralık tarihleri arasında “http://personeltemin.msb.gov.tr” adresi üzerinden çevrimiçi yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihi ve yeri yine aynı internet adresi üzerinden yayımlanacak.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler Milli Savunma Bakanlığının Personel Temin Dairesi Başkanlığı internet sitesinde yer alacak.

Meğer çözümü bu kadar basitmiş Seçtiğin kapıya göre nasıl bir insansın? Farklı ağacı 7 saniyede bulabilir misin? Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Seçiminiz kişilik özelliklerinizi ele veriyor!