İnsanlığın en büyük gelişimi Metaverse nedir? Facebook’un yeni teknolojisi çok konuşulacak

Facebook, geçtiğimiz günlerde Metaverse adlı yeni yatırımını tanıttı. Metaverse’in tanıtımının ardından bu yeni teknoloji birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Bir anda gündeme gelen yeni teknoloji hakkında ise birçok yorum yapıldı. Metaverse, temelde World Wide Web’e (www) benzer bir dijital gerçeklik alanını tanımlıyor. Ancak bu teknoloji, sosyal medyayı artırılmış gerçeklik olarak kullanıcıya sunuyor. Peki nedir bu Metaverse?

METAVERSE NEDİR?

Metaverse'in tek bir oluşturucusu, bir sahibi veya bir tanımı yok. Genel hatlarıyla, World Wide Web'e (WWW) benzer bir dijital gerçeklik alanı olarak tanımlanabilir. Ancak sosyal medyayı; artırılmış gerçeklik, çevrimiçi oyun ve kripto para birimlerinin özellikleriyle birleştirdiğimizde, kullanıcıların sanal olarak hareket etmelerine ve etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyan bir konsept ortaya çıkıyor. Bu konsept henüz emekleme aşamasında olsa da potansiyeli çok büyük olarak görülüyor.

Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Tek yufka yetiyor 5 dakikada hazır oluyor Şansları sayesinde paraya para demeyecekler! Seçtiğiniz kalp karakterinizi ele veriyor Rapçi Kolera'nın son hali hayrete düşürdü!