İncirli ve Zeytinburnu metrobüs durağını kullananlar dikkat. İBB duyuru yaptı "Beyaz Yol Beton Kaplama" çalışması için durak kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kısa süre önce eylül ayına kadar sürecek olan "Beyaz Yol Beton Kaplama" çalışmasına başladı. Bu kapsamda da zaman zaman bazı duraklar bakıma alınıyor ve o durak kısa süreliğine ulaşıma kapatılıyordu. İBB bir duyuru yaparak yine çalışma kapsamında bir metrobüs durağının kapatılacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), asfalt kaplama yolları özel reçeteli beton kaplamasıyla değiştireceği, 'Beyaz Yol' uygulamasını Cevizlibağ- Yenibosna hattında başlattı. Metrobüs yolunu kalıcı olarak yenileyen İBB, metrobüslerin tonajından kaynaklı bakım isteyen ve çabuk bozulan asfaltın yerine; kaliteli, bakım istemeyen ve konforlu yolculuk imkanı sunan 'Beyaz Yol'u hayata geçirdi. İBB birimleri uygulamayı Cevizlibağ-Yenibosna hattında bu gece başlatti ve gece-gündüz ve bayramda çalışarak eylül ayında bitirme kararı aldı. 

Bu çalışma yapılırken de zaman zaman bazı duraklar tek yönlü olarak ulaşıma kapatılıyor. İşte durak kapatılmasıyla ilgili de yine İBB'den bir duyuru geldi. 

Kıbrıs'a gidecekler dikkat: Bu 6 yeri görün Müstehcen pozlarına yenisini ekledi Eşsiz manzarasıyla ilk turunu tamamladı 23 Nisan coşkusunu gökyüzüne taşıdılar Yeşilçam'ın sevilen oyuncusunu gören tanıyamıyor WhatsApp yeni özelliğini duyurdu: Mesaj sabitleme!