Hüsnüye Erdoğan kimdir? Hüsnüye Erdoğan neden TT oldu?

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan’dan şok eden açıklamalar geldi. Doğalgaz ve elektrik zamlarıyla ilgili olarak “zamları muhalefetin şişirdiğini düşünüyorum.” Diyen Erdoğan, KYK yurtlarında daha çok paraya daha az yemek verilmesiyle ilgili olarak ise “Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakmak gerekir derdi” dedi. Hüsnüye Erdoğan, yaptığı açıklamalar sonrasında ise sosyal medyada eleştirildi. Ekonomik sıkıntılar içerisinde okumaya çalışan birçok öğrenci, Erdoğan’a tepki gösterdi.

“ZAM GELDİ AMA MİNİ MİNİ”

25. ve 26. dönem AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, doğalgaza gelen zamlara yönelik eleştirilere yanıt verirken "Geçen yıl doğalgazın birim fiyatı 1.99'du, şu anda 2.33. Doğalgaza zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir" dedi.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak Ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili korkunç iddialar İlkbahar'ın müjdecisi 'ters laleler' çiçek açtı Van'dan büyüleyici dolunay fotoğrafları