Geri mi geliyor? Vaka sayısı tırmanıyor, tüm dünyayı endişelendiren o görüntüler: Kapanma endişesi rafları boşalttı

Tüm dünya Çin’den gelen haberleri takip ediyor. Koronavirüs vaka sayılarının Çin’de giderek artması üzerine Şanghay’da yaklaşık iki aydır sürdürülen sıkı karantina, ülkede büyük bir panik yaratıyor. Şanghay’da devam eden sıkı karantinanın ülkenin başkenti Pekin’de de uygulanacağı iddia edildi. Haftanın ilk gününde ülkede büyük bir panik hakim olurken, yeniden kapanma endişesi market raflarının boşalmasına neden oldu.

Çin'de koronavirüs endişesi yeniden yükseldi. Finans merkezi Şanghay'da yaklaşık bir aydır sürdürülen sıkı karantina önlemlerinin başkent Pekin’de de uygulanacağı haberi, kent sakinlerinin gıda stoklamak için marketlere akın etmesine neden oldu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve görüntülerde, panik yaşayan vatandaşların süpermarketleri doldurduğu, pirinç, yağ, et ve un gibi temel gıda ürünleri satın aldığı görüldü.

AA bu fotoğrafları geçti. Burası neresi? Kalçası ve göğüslerini açıkta bırakan elbisesiyle Hobi olarak başladı paraya para demiyor İstanbul'u terk eden ünlü ismin son hali şoke etti Altın sahiplerini ilgilendiren flaş açıklama Nebahat Çehre apar topar hastaneye kaldırıldı