FLAŞ! Asgari ücret 6 bin TL oluyor. 4253 TL olan asgari ücret Temmuz ayında zam görecek. İşte 6 aylık enflasyon rakamına göre yeni asgari ücret. Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete temmuzda ne kadar zam gelecek?

Asgari ücret yılda bir defa zam görüyor. Ancak yüksek enflasyon sebebiyle asgari ücrete bu yıl temmuz ayında da zam yapılacağı yönünde beklenti var. Hükümet kanadından gelen sinyaller de asgari ücrete zam yapılacağı yönünde. Peki şu anda 4253 lira olan asgari ücret temmuzda ne kadar olacak? İşte bununla ilgili ilk rakam da ortaya çıktı. İşte tam tamına asgari ücretin yeni rakamı...

Asgari ücret 2022 için en yetkili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamaları dikkat çekti. Erdoğan ve Bakan Bilgin asgari ücret ara zam meselesinin şimdiden konuşulmasının anlamsız olduğunu olağanüstü koşullar oluştuğu takdirde biz gerekeni yaparız mesajı verdi. Bakan Bilgin asgari ücret meselesinin sürekli gündemde tutulmasının asgari ücret artışı-enflasyon artışı sarmalını tetikleyebileceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan'ın talimatlarıyla hareket eden hükümet 'Vatandaşlar enflasyona ezdirilmeyecek' temel politikasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere yılda 1 kez belirlenen asgari ücret tarafına ek zam yapılabilmesi için yasal düzenleme gerekiyor. Öte yandan olası asgari ücret Temmuz zammı için 'Enflasyon farkı' gündeme geldi.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Günlerce kalsa dahi bayatlamıyor Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Taksim'e yeni akülü tramvay! Eskisi mi yenisi mi?