Fiziğiyle hayran bıraktı. Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe'nin güzel sevgilisi bakın kimmiş

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir Kaleli rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ulaş Tuna Astepe, özel hayatıyla oldukça merak edilen bir isim. Astepe'nin sevgilisi ise hakkında en çok merak edilen konuların başında geliyor. İşte ünlü oyuncunun sevgilisi...

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir Kaleli  karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe'nin hayatı hayranları tarafından merak edilirken, ünlü oyuncunun sevgilisi de araştırılmaya başladı. Astepe'nin sevgilisini görenler güzelliğine hayran kalıyor. 

5 Mayıs 1988'de İzmit'te doğan Ulaş Tuna Astepe, ilk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul Erkek Lisesinde yatılı okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaparak iş hayatına atılan Astepe, bu işin ardından tiyatro ve televizyon projelerinde rol almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz'de Tahir, Barbaroslar'da Hızır Reis ve son olarak Hayat Bugün dizisinde Doktor Barış karakterini canlandırdı.

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Babamın Cesetleri, Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında da başarılı performanslar sergiledi.

ULAŞ TUNA ASTEPE'NİN SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü oyuncunun sevgilisi son derece merak ediliyor. İşte Astepe'nin sevgilisi...

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Neslihan Atagül'ün Miami pozlarına beğeni yağdı Bir yumruğuyla dağları devirebilir!