Fenerbahçe yarı final için sahaya iniyor! Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat kaçta? Fenerbahçe'ye turu atlamak için hangi skorlar yetiyor? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final karşılaşmasının rövanşında Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki tek kalan temsilcisi Fenerbahçe, daha önce 3-2 kaybettiği Olympiakos karşısına tur için çıkıyor. Kadıköy'deki maça galibiyet parolasıyla hazırlanan Sarı Lacivertlilerin daha önce Olympiakos karşısında galibiyeti yok. Peki Fenerbahçe'nin turu atlaması için hangi skor yetiyor?

Kaynak: A.A

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile sahasında karşılaşacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 22.00'de başlayacak. Müsabakayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını, aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

İlk maçta Yunanistan'da rakibine 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını yarı finale yazdıracak. Sarı-lacivertlilerin 1 farklı galibiyetinde ise maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma sonucunda skor değişmezse, yarı finale çıkan ekibi penaltı atışları belirleyecek.

Müsabakada konuk ekibin her türlü galibiyeti ve beraberlik durumunda ise Fenerbahçe Avrupa kupalarına veda edecek.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Ağaca öyle bir not astı ki Taksim'de 1 Mayıs yasağı için hazırlıklar başladı