Fahrettin Koca açıkladı: Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi?

Okullarda yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceği veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyordu. Artan koronavirüs vakaları nedeniyle öğrenciler ve veliler yüz yüze eğitim konusunda endişelerini özellikle sosyal medyada sık sık gündeme getiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada başlatılan online eğitim kampanyasından sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yaptı. Peki, okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi?

OKULLAR KAPANACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı yazılı açıklamada; kurulun, salgının seyri, genç nüfusun vakalar içindeki dağılımı, aşı programının değerlendirmesi ve influenza gündemi ile toplandığını belirtti.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Günlerce kalsa dahi bayatlamıyor Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Taksim'e yeni akülü tramvay! Eskisi mi yenisi mi? Türkiye'den Gazze'ye bir yardım daha