Esra Ezmeci, 'Karım babama ilgi duyuyor' itirafına verdiği yanıtla olay oldu

Yaklaşık 5 milyon takipçili kişisel Instagram hesabından gelen itirafları paylaşan psikolog Esra Ezmeci, hemen her gün haber olmaya devam ediyor. Eleştiri yağmuruna da tutulan Ezra Ezmeci, pazartesi günü itibariyle FOX'ta hafta içi her gün yayınlanacak 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programıyla ekranda da yer almaya kaldığı yerden devam edecek. Esra Ezmeci, takipçilerinden geldiğini iddia ettiği ve gerçekliği zaman zaman tartışma konusu olan itiraf paylaşımlarına da devam ediyor....

Televizyon ekranlarında muhabir ve sunucu olarak yer alan Fulya Öztürk, Fox TV'de 'Fulya ile Umudun Olsun' programıyla gündüz kuşağının sunuculuğunu üstlendi.

Fulya Öztürk, geçtiğimiz günlerde programı bırakıp haberciliğe yöneleceğini söyledi. Öztürk'tün ayrılmasının ardından yerine kimin geçeceği merak konusu oldu.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!