Esra Ezmeci bitiyor. Fulya Öztürk'ün yerini almıştı, ömrü kısa oldu Fox TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı yayından kaldırılıyor

Esra Ezmeci'nin yaptığı "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programı erken final yapıyor. FOX ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan ve Didem Arslan Yılmaz, Serap Paköz ve Müge Anlı'nın rakibi olması beklenen ancak hüsrana uğrayan Esra Ezmeci'nin ekran ömrü kısa sürdü.

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı için final kararı alındı. Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu program Fulya Öztürk'ün yerine gelmişti. Ekran macerası sona eren yapımlar kervanına dizilerden sonra şimdi de bir gündüz kuşağı programı eklendi. Fox TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı.

Kıbrıs'a gidecekler dikkat: Bu 6 yeri görün Müstehcen pozlarına yenisini ekledi Eşsiz manzarasıyla ilk turunu tamamladı 23 Nisan coşkusunu gökyüzüne taşıdılar Yeşilçam'ın sevilen oyuncusunu gören tanıyamıyor WhatsApp yeni özelliğini duyurdu: Mesaj sabitleme!