Eski hostesin itirafları şoke etti! "Bekar olmadığımı kanıtlamak için..."

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 86 yaşındaki uçuş görevlisi Bette Nash, ‘Dünyanın en uzun süreli uçuş görevlisi’ olarak Guinness Dünya Rekorları’na girmeyi başardı. Mesleğe ilk başladığı yıllardan günümüze kadar pek çok şeyin değiştiğini anlatan Nash’in itirafları herkesi şaşırttı.

Dünyanın en uzun süreli uçuş görevlisi olan Bette Nash, 1957 yılında ilk kez görev yapmaya başladı. O yıllarda uçağın kapısında bir otobüs gibi yolculardan para aldıklarını dile getiren Nash, yıllar içindeki değişimlere tanık olmanın kendisini mutlu hissettirdiğini söyledi. Nash, 65 yıla yakın kariyerinde zamanın değiştiğini ve havayolları şirketinin yasak olduğu için bekar olup olmadığını kontrol etmek için evine geldiğini itiraf etti.


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!