En sevdiğiniz mevsim karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Seçtiğin mevsime göre nasıl bir insansın? En sevdiğin mevsim ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı

İLKBAHAR

Bahar en güzel mevsimlerden biri olarak kabul edilir ve çoğu çiçek açar. İlkbaharı seçerseniz, yaratıcı bir bireysiniz. Hareketsizliği kaldıramaz ve yeni deneyimler için can atamazsınız. Yaratıcı, enerjik ve uyumlu birisin. Ayrıca sabırlı ve bağışlayıcısın. Öğrenmeyi seviyorsunuz ve bilgi edinme konusunda hiç bitmeyen bir merakınız var. Doymak bilmez bir okuyucusunuz ve parlak fikirlerle dolusunuz. Başkalarını etkilemeyi seviyorsunuz ve aynı zamanda iyi bir lidersiniz.

SONBAHAR

Sonbahar, yazın geçtiği ve kışın yaklaştığı yılın zamanı ile işaretlenir. Aynı zamanda ağaçların yapraklarını döktüğü ve manzarayı canlı bir turuncu ve sarıya boyadığı zamandır. Sonbaharı seviyorsanız, cesur bir kişiliğe sahipsiniz. Risk almayı ve tasasız bir hayat yaşamayı seviyorsunuz. Özgür ruhlusunuz ve değişimi arzuluyorsunuz. Hareket halinde olmayı seviyorsunuz ve her zaman ileriyi planlıyorsunuz. Yerleşmek sana göre değil. Ayrıca arkadaş canlısı, aile odaklı ve sosyalsiniz. Başkalarıyla kaynaşmayı ve dışarıda takılmayı seviyorsunuz.

110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde Adana yine şaşırtmadı: Okul bahçesinde kebap! Buraya bahar gelmedi. Mayıs ayında 5 metrelik kar Sinem Kobal'ın cesur tarzı sosyal medyayı salladı! İslam Memiş'ten 'ayı piyasası' uyarısı Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno sahnede!