Elektrik faturalarında yeni dönem: Kademeli Elektrik Tarifesi nedir? Elektrikte kademeli tarife hakkında bilinmesi gerekenler

1 Ocak 2022 itibariyle elektrik faturalarında kademeli tarifeye geçildi. Buna göre, kullanıcılar faturalarında elektrik tüketimlerine göre kademe 1 ve kademe 2 olarak ayrılacak ve her iki kademeye farklı ücret tarifesi uygulanacak. Yapılan değişiklikle beraber kademeli elektrik faturası döneminde kademe 1’de olan kullanıcılar daha az, kademe 2’deki kullanıcılar ise daha çok ücret ödeyecek. Peki, kademeli elektrik tarifesi nedir?

KADEMELİ ELEKTRİK TARİFESİ NEDİR?

1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla geçerli olacak şekilde; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yayımlanan, düşük kademeli (Kademe 1) ve yüksek kademeli (Kademe 2) olmak üzere iki kademeden oluşan elektrik tarifelerinin ismidir. 

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! 9 yeni film vizyona giriyor! Emekliler bu habere bayram edecek Bakanlık Michael Jordan imzalı ayakkabı satacak!