Edirne'de ortaya çıktı görenler şoke oldu! Edirne'deki iskelet müzesini görenler şaştı kaldı. Trakya Üniversitesi Edirne Karaağaç Yerleşkesi'nde kurulan Doğa Tarihi Müzesi’nde, 734 hayvan ve 1923 bitki çeşidi sergileniyor

Trakya Üniversitesi'nde çok ilginç bir Doğa Tarihi Müzesi açıldı. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un 7 Ocak'ta açılışını yaptığı müzede, ziyaretçiler, yarasadan yaban domuzuna, köpek balığından nesli tükenmekte olan ak pelikan ve yaban kedisine kadar geniş kapsamlı türle karşılaşıyor. Müzeye ilgi büyük çünkü 34 hayvan ve 1923 bitki çeşidi sergileniyor.

Kaynak: DHA

Trakya Üniversitesi Edirne Karaağaç Yerleşkesi'nde kurulan Doğa Tarihi Müzesi’nde, 734 hayvan ve 1923 bitki çeşidi sergileniyor. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un 7 Ocak'ta açılışını yaptığı müzede, ziyaretçiler, yarasadan yaban domuzuna, köpek balığından nesli tükenmekte olan ak pelikan ve yaban kedisine kadar geniş kapsamlı türle karşılaşıyor. Müzenin hem Türkiye hem de Avrupa çapında özgün içeriğe sahip olduğunu söyleyen Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe, tüm hazırlıkların bilimsel tekniklere göre ve avlanmadan yapıldığını kaydetti.

Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Alın şekline göre nasıl bir insansın? Çuval dolusu para kazanacaklar! Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!