E-Kurs başvuru ekranı: Destekleme Yetiştirme Kursları nedir? e-Kurs başvurusu nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan Destekleme Yetiştirme Kursları öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. E-Kurslar ilk olarak 8 ve 12. Sınıflar için açıldı, ardından ise 7. ve 11. Sınıfların da başvurularının alınacağı duyuruldu. E-Kurs başvuruları EBA sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. 2021 – 2022 yılı Destekleme Yetiştirme Kursları’nın tarihleri MEB’in yeni takvimini açıklamasıyla belli oldu. Peki, e-Kurs nedir? E-Kurs başvurusu nasıl yapılır?

E-KURS BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Tüm öğrencilerin yüz yüze eğitimle okullarıyla buluşturulmasının ardından öğrenme kayıplarının giderilmesi için her ay yardımcı kaynak destek paketi hazırlayacaklarını ve bu paketlerden ilkini dün yayımladıklarını belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şunları kaydetti:

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu 9 yeni film vizyona giriyor! Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! Bakanlık Michael Jordan imzalı ayakkabı satacak! Anzaklar da Çanakkale'yi unutmadı: Şafak Ayini