Düşen altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten düşen altın fiyatlarıyla ilgili konuştu. Gram altın için yeni seviyeyi söyledi

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları psikolojik sınırın altına kadar çekildi, uyarılar ve tahminler art arda geldi. Yatırımcıları şoke eden çakılma sonrası endişeli bekleyiş başladı. 1000 liranın üzerinde işlem gören gram alın 949 liraya kadar geriledi. Çeyrek altın ise 1600 liraya kadar düştü. Bu gelişmelerden sonra da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önemli tavsiyelerde bulundu hem de altının geleceği ile ilgili kritik tahminleri açıkladı.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü BDDK'nın açıklamaları sonrasında gerileyen dolar kuru altın fiyatları üzerinde etkili oldu. 1000 TL'nin altında seyreden güncel altın fiyatlarında aşağı yönlü ivme devam ediyor.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! 9 yeni film vizyona giriyor! Emekliler bu habere bayram edecek Bakanlık Michael Jordan imzalı ayakkabı satacak!