Dünyaca ünlü yönetmenin filmi büyük hayal kırıklığı yarattı! Yönetmen Roland Emmerich imzalı Moonfall, Oscar'lı yıldız Halle Berry ve Patrick Wilson'e rağmen sınıfta kaldı

Kurtuluş Günü, Godzilla, Vatansever, Yarından Sonra, 2012 gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Roland Emmerich imzalı Moonfall 4 Şubat Cuma günü vizyona giriyor. Başrollerini Oscar'lı yıldız Halle Berry ve Conjuring, Watchmen, Aquaman filmlerin sevilen oyuncusu Patrick Wilson'in paylaştığı film için vizyon öncesi Biletinial özel bir gösterim düzenledi. Ancak 150 milyon dolarlık dev bütçeli yapım ilk izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Eleştirmenler MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e yorumladı.

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Bir film hayal edin; yönetmeni 90'lı yıllardan günümüze çektiği hafızalardan silinmeyen bilim-kurgu ve aksiyon filmleriyle hepimizin hafızasında yer eden bir efsane; başrolünde Oscarlı yıldız; cebinizde de sınırsız denebilecek mega bütçeniz var. Bu filmin kötü hatta belki de türünün en kötülerinden biri olarak tarihe geçme ihtimali nedir? Ne yazık ki Moonfall imkansızı başarmış. Seyircisine hak ettiği bir seyir keyfini vermekten, türünün ciddiye alınabilir bir örneği olmaktan çok uzak. Filmin, kötülerin Oscarları olarak bilinen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altın Ahududu Ödülleri'nin (Razzie Ödülleri) bu seneki favorilerinden olacağına şüphe yok. Basın gösterimi dahi yapılmayan filmi Biletinial organizasyonu sayesinde izleme fırsatı bulduk. Gösterime katılan eleştirmenler Burak Göral, Duygu Kocabaylıoğlu Arazlı, Haktan Kaan İçel, Aslıhan Saraçoğlu ve Deniz Ali Tatar filmin neden hayal kırıklığı olduğunu anlattı.


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Neslihan Atagül'ün Miami pozlarına beğeni yağdı Bir yumruğuyla dağları devirebilir!