Doları olanları hüsrana uğratacak açıklama Selçuk Geçer'den geldi

Dolar kuruyla ilgili yaptığı yüksek tahminlerle bilinen ekonomist Selçuk Geçer, ABD Fed'in faiz politikasıyla ilgili bir yazı yazdı ve dolar sahiplerini ve borcu olanları ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Dolarla ilgili yeni değerlendirmesini paylaşan ekonomist Selçuk Geçer kritik açıklamalara imza attı. Dolarda gerileme yaşanacağını söyleyen Geçer, doları neyin geçeceğini de açıkladı. İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Dolar ve altın piyasasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Dolar piyasasını değerlendiren Geçer, yatırımcıları uyardı.

Doların şu anki seviyeleri geçemeyeceğini söyleyen Geçer ABD'de enflasyonunun gerilemeye başladığına dikkat çekti. Doların karşısında diğer para birimlerinin atak yapacağını söyleyen ekonomist, ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum'' sözlerini kullandı.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin? Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Bir yumruğuyla dağları devirebilir!