"Dolar 9,50 olabilir": Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası, geçtiğimiz ay faizleri 100 baz puan düşürerek yüzde 19’dan 18’e indirmişti. Merkez Bankası kararından önce 8,64 seviyelerinde olan Dolar kuru, kararın alındığı tarihten bu yana her geçen gün rekor kırdı. Bugün itibarıyla 9,22 seviyelerinden işlem gören Dolar kurunun ne kadar daha yükseleceği de merak konusu. Merkez Bankası’nın Ekim ayı toplantısında alınacak faiz kararı da şimdiden merak ediliyor. Peki, Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

MERKEZ BANKASI TOPLANTISI NE ZAMAN?

Merkez Bankası Ekim ayı toplantısı için tarih belli oldu. Her ay Para Piyasası Kurulu (PPK) tarafından değerlendirilen faiz kararı, Eylül ayı için 100 baz puan indirildi. Ekim ayı toplantısı ise 21 Ekim 2021 Perşembe günü gerçekleşecek. Toplantının ardından saat 14:00’da gerekçeli karar açıklanacak.

Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Tek yufka yetiyor 5 dakikada hazır oluyor İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Şansları sayesinde paraya para demeyecekler!