Dolar 1 dakikada 25 TL'ye düşecek! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez doları 25 liraya düşürecek hamleyi açıkladı

Dolar son günlerde yatay bir şekilde seyrediyor. 32-33 lira seviyesinde tutunmaya çalışan dolar kuruyla ilgili ekonomistler çok çarpıcı rakamlar verirken ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun 25 liraya düşebileceğini ve bunun için de yapılması gereken tek bir hamlenin olduğunu söyledi Merkez Bankası'nı adres gösterdi.

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, Mirgün Cabas'ın programında dolarla ilgili 25 TL rakamını paylaştı. "Dolar 32-33 TL'lerde tutulmaya çalışılıyor" diyen Eğilmez, kuru 25 TL'ye düşürecek planı anlattı.

Ekonomist Mahfi Eğilmez son katıldığı programda döviz kuru ve enflasyonla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Gazeteci Mirgün Cabas’ın “Şunu Bana Bir Anlat” programına ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez katıldı.

Ekonomideki gidişatı yorumlayan Eğilmez, sadece Merkez Bankası’nın faiz artırmasıyla enflasyonun düşmeyeceğini, yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu savundu.

Halk tv'deki habere göre Eğilmez’in faiz, döviz ve enflasyonla ilgili çarpıcı açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle: Sadece faizi artırarak bu işin içinden çıkılmıyor. Benim bir tanımım var, faiz yanlış belirlenirse ekonomiyi batırabilir. Doğru belirlenirse de ekonomiyi kurtaramaz.

İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat Dudak dudağa ifşalanmıştı: Dekolteli pozlar geldi Ahu Tuğba'nın kaza sonrası son durumu Ünlü mankenin cinsel ilişki fantezisi ölümle bitti 11 yeni film gösterime giriyor İçinizde bahar havası estirecek yepyeni şarkılar