DMAX ve TLC Genel Yayın Yönetmeni Grigory Lavrov, ilk kez MedyaTava'ya konuştu! DMAX ve TLC'de ne gibi değişiklikler olacak?

Ömer ÜST / MedyaTava
omerust@outlook.com

'Buradaki ekibin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım'

Öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. Discovery bünyesinde başarılı işlere imza attığınızı biliyoruz. Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Teşekkür ederim. Kendimden bahsederken biraz çekinirim, ama elimden geleni yapacağım. Kariyerime pazarlama alanında başladım ve medya sektöründe çalıştım. İlk işim St. Petersburg’da bir dergiydi. Ardından Moskova’da Maxim dergisinde önce PR ve Pazarlama, sonra Marka Müdürlüğü yaptım.

Discovery ile yollarımız 10 sene önce kesişti. Rusya, Ukrayna ve Baltık bölgesinin pazarlama aktivitelerinden sorumlu olarak Discovery’de görevime başladım. İlk büyük projem ise, TLC’nin Rusya lansmanı oldu. İlk defa bir TV kanalında çalışıyordum. Çok zorlayıcı, ancak bir o kadar da öğretici bir süreçti. Bu projeden sonra, yeni sorumluluklar üstlenerek kariyer basamaklarını tırmanmaya başladım. Önce, Program ve İçerik Yönetiminden Sorumlu Genel Yayın Yönetmeni görevini üstlendim; sonra, 2016’da Tüm Pazardan Sorumlu Rusya Ülke Müdürü pozisyonuna terfi ettim. Son olarak, bildiğiniz gibi Türkiye’deyim ve buradaki ekibin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım.

Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Mr. Dosso Dossi'den İstanbul'da ücretsiz konser Yenilenen Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası açılıyor Uzaya giden objeler Yörük kültürüne ilgili artırdı Türkiye’nin uluslararası çaptaki tek şan yarışması Finale kalan projeler belirlendi