DMAX ve TLC Genel Yayın Yönetmeni Grigory Lavrov, ilk kez MedyaTava'ya konuştu! DMAX ve TLC'de ne gibi değişiklikler olacak?

Geçtiğimiz ay, Discovery’nin Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal eğlence kanalları DMAX ve TLC’nin Genel Yayın Yönetmeni pozisyonuna, Discovery Rusya’nın Ülke Müdürü Grigory Lavrov atandığı duyurulmuştu. Lavrov, Türkiye'de ilk kez MedyaTava'dan Ömer Üst'ün sorularını yanıtladı.

DMAX ve TLC, Türkiye'de yayın hayatına başladıkları günden bu yana, ülkemizde çok sevildi. İki kanalın başarısı, reyting listelerinde de kendini gösteriyor zaten.

Geçtiğimiz ay DMAX ve TLC Genel Yayın Yönetmeni olarak Grigory Lavrov atandı. Türkiye'de ilk kez MedyaTava'nın sorularını yanıtlayan Lavrov ile iki kanalla ilgili planlarını, gelecek programları, atama sürecini ve daha birçok şeyi konuştuk.

Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Şansları sayesinde paraya para demeyecekler! Seçtiğiniz kalp karakterinizi ele veriyor Şiddetli fırtına minareyi yıktı: Faciadan dönüldü Seçtiğiniz orkide karakterinizi ele veriyor