Daha önce böylesi görülmedi. TEB'den emeklilere rekor promosyon ödemesi başladı. Maaşı 3 bin 500 TL'den yüksek olan emekliler 8 bin TL promosyon alabilecek. Başvuru şartları ve son tarih belli oldu. İşte detaylar

Son dönemlerde emeklilere bankalardan peş peşe güzel haberler gelmeye başladı. Bankaların emekli promosyon yarışı kasım ayına girilmesine rağmen hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre emeklilere 8 bin TL müjdesi geldi. Aylık maaşı 2 bin 500 TL’den fazla olanlar yararlanabilecek! İşte detaylar

TEB, emekliler için yeni promosyon güncellemesini duyurdu. Promosyon ödemesinde rekor bir artış yapan banka, emeklilerden bu kampanya ile tam not alacak gibi gözüküyor.

EK 500 TL ÖDEME DAHA

Banka, emekli promosyon ödemelerinde güncelleme yaptı. 3 yıl boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere 8 bin TL’ye varan ödeme yapabileceğini açıkladı. Bunun dışında emekli yakınını getirenlere kişi başı 250 TL, toplam da ise 500 TL ek ödeme yapılacağını açıkladı.

YENİ MÜŞTERİLER YARARLANABİLECEK

TEB’in sunduğu 8 bin TL ödeme kampanyasından yeni müşterilerin yararlanabileceği belirtildi. 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren yeni emekli maaş müşterileri bu kampanyadan faydalanabilecek. Bunun dışında üç yıllık söz dışında fatura talimatı veren müşteriler söz konusu kampanyayı kullanabilecek.

Meğer çözümü bu kadar basitmiş Seçtiğin kapıya göre nasıl bir insansın? Nisan ayı o burçlara bolluk getirecek! Farklı ağacı 7 saniyede bulabilir misin? Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar. Farklı hamburgeri 4 saniye içinde bulabilir misin?