Cumhurbaşkanı Başdanışmanı özel tarifi verdi: İbrahim Saraçoğlu’nun elma sirkesi kürü hayatınızı değiştirecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, çok özel bir tarif paylaştı. Paylaştığı tarif ile çeşitli sağlık sorunlarına doğal çözümler sunan Saraçoğlu, özellikle cilt sağlığı konusunda açıklamalarda bulundu. Sivilce ve akne problemlerinden şikayet edenler için özel bir kür açıklayan İbrahim Saraçoğlu, bu tarif ile izlerin azalacağını ifade etti.

Türk kimyager, akademisyen, biyoteknoloji ve mikrobiyoloji uzmanı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, sivilce sorunu ile boğuşanlar için özel bir tarif paylaştı. Akşam’ın haberine göre; Prof. Saraçoğlu’nun tarifi ile sivilcelerinize veda edebilirsiniz.

MADEN SUYU VE ELMA SİRKESİ KÜRÜ 

Bir fincan maden suyu ve bir fincan elma sirkesini karıştırın. Günde bir kez akşam yatmadan önce pamuk ile cildinize uygulayın. Yarım saat sonra yıkayabilirsiniz. Öğleden önce ve öğleden sonra günde iki kere uygulanabilir. Taze hazırlanması önemlidir. Maden suyu cilt lekelerine ve sivilce izlerini giderir.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! 9 yeni film vizyona giriyor! Bakanlık Michael Jordan imzalı ayakkabı satacak! Anzaklar da Çanakkale'yi unutmadı: Şafak Ayini