Coca-Cola ile ilgili flaş karar açıklandı. Fitch, Coca-Cola'nın notunu açıkladı, döviz cinsinden borç ve işletme giderlerinden doğan kur riskini işaret etti. Coca-Cola İçecek’in CEO'su Burak Başarır'dan açıklama geldi

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings, Coca-Cola İçecek ile ilgili not karınını açıkladı. Buna göre yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB-', görünümünü ise Pozitif olarak teyit etti. Fitch açıklamasında ayrıca döviz cinsinden borç ve işletme giderlerinden doğan kur riskine işarete dildi. CCI CEO’su Burak Başarır'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings, Coca-Cola İçecek’in yatırım yapılabilir seviyedeki kredi notunu BBB-, görünümünü ise “Pozitif” olarak teyit etti. Fitch Ratings, Coca-Cola İçecek'in (CCI) Yabancı ve Yerli Para Cinsinden Uzun Vadeli Temerrüt Derecelendirmesi Notunu ve Uzun Vadeli Birincil Teminatsız Derecelendirme Notunu, yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB-', görünümünü ise Pozitif olarak teyit etti. 
Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu! Çuval dolusu para kazanacaklar! Bir yumruğuyla dağları devirebilir!