Cinsellikte en bencil burç belli oldu: Sizi yatakta yalnız bırakıp...

Daha fazla zevk hissetmek istemek normalse olsa da yatakta eşinizi fazla umursamamak tam bir bencilliktir ve bu durum bazen tolere edilse de karşı taraf için cinsel hayatı tam bir kabusa döndürebilir. İşte sizi yatakta yalnız bırakmaya ve sadece kendini düşünmeye meyilli burçlar!

YATAKTA EN BENCİL BURÇLAR

Aşkta ve sekste kimin nazik, verici ve cömert olabileceğini tahmin etmek o kadar kolay değil, ancak astroloji 12 burçtan cinselliğe düşkün olup, kendini düşünmeye daha yatkın olanlar konusunda bize önemli ipuçları veriyor.

Elbette her burç bazen daha fazla kendini düşünmeye meyillidir ve dönem dönem çok bencil olabilir.

Özverili bir Balık, bazen yüksek duygusallığına yenik düşerek bencilleşebilirken, oldukça duyarlı olan aslan zaman zaman yatakta kendi gücünün etkisine kapılabilir. Sıcak kalpli bir Yengeç bile, bazen sadece karşılığında bir şey bekledikleri için size karşı bu kadar şefkatli davranıyor olabilir. ancak koç, yay, başak ve oğlak söz konusu olduğunda, bencillikleri bir mil öteden hissedilebilir.

İşte astrolojinin yatakta en bencil burçları!


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu! İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası