Çiftçiler dikkat mazot desteğinden son gün açıklandı. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında mazot desteğinde son günler. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarih verdi. Mazot desteği başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye genelinde belediyeler tarımsal kalkınmayı desteklemek için destek ödemeleri yapıyor. Bunlardan biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi... Belediye sosyal medya üzerinden bir duyuru yaparak mazot desteğiyle ilgili çok önemli uyarıda bulundu ve son günü duyurdu.

Kırsal kalkınmaya destek olmak ve tarımsal üretimi artırmak amacıyla çiftçilerinin maddi yüklerini hafifletecek mazot desteği yapılıyor. 

Belediyeler tarafından yapılan mazot desteklerine ilişkin duyuruları çiftçiler yakından takip ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önceki haftalarda açıkladığı mazot desteği için başvurular sona ermek üzere.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Günlerce kalsa dahi bayatlamıyor Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Taksim'e yeni akülü tramvay! Eskisi mi yenisi mi? Türkiye'den Gazze'ye bir yardım daha