Çamaşır suyu sıçrayan kıyafetlerinizi sakın çöpe atmayın: Bu yöntem sayesinde tüm lekelerden arınmanız mümkün. İşte çamaşır suyu lekelerini yok eden o mucizevi formül

Çamaşır suyu lekelerini çıkarabilmek için belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında da metil alkol gelmektedir. İşte metil alkol ile çamaşır suyu lekesini çıkarmanın o yöntemi;

İlk olarak uygun bir kabın içerisine bir miktar metil alkolü alın. Metil alkolü aldıktan sonra çamaşır suyu lekesi olan kıyafetinizi düz bir zeminin üzerine alın. Pamuk yardımıyla metil alkolden bir parça alın.

Ardından lekeli yüzeye metil alkolden sürün ve bir gece boyunca bu şekilde kalmasını sağlayın.

1 gece bekleme süresinin tamamlanmasının ardından çamaşır suyu lekesi bulunan kıyafetinizi çamaşır makinesinin içerisinde güzelce temizleyin. Metil alkolü kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor.

Metil alkol insan sağlığı açısından tehdit eden bir unsur olurken çok fazla solumaktan kaçınmanız ve direkt olarak cildinizle temas da bulunmamanız çok daha sağlıklı olacaktır.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!