Buğday krizinde fiyat açıklandı. Çiftçiler TMO'nun fiyatını beklerken, Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, buğday fiyatını açıkladı. 2022 Mayıs güncel buğday fiyatları ne kadar?

Yüksek enflasyon, akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe gelen zamlar sonrasında ekmek fiyatlarına zamlar gelmeye başladı. Un fiyatları da sürekli artıyor. Çiftçiler, buğday ile ilgili TMO'nun bir an önce fiyat açıklamasını beklediklerini ifade etti ve buğdayın şu anda üreticiye 6.11 lira olduğunu belirtiler. Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, bekledikleri buğdayla ilgili bekledikleri fiyatı açıkladı.

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, ilk hasadına bu ay Adana’da başlanacak buğdayla ilgili TMO’nun açıklayacağı fiyatın tüccarın alım fiyatında belirleyici olacağını dile getirdi. Korkut, “TMO bir an evvel fiyatı açıklasın ki üretici zarar etmesin” dedi. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, bu yıl üreticiye kilosu 6.11 liraya mal olan buğdayın taban fiyatının maliyet enflasyonu dikkate alınarak yeni fiyatın ne olması gerektiğini açıkladı. Korkut, buğday hasadının ilk olarak mayıs ayında Çukurova’da başladığını hatırlatarak, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin(TMO) açıklayacağı fiyatın tüccarın alım fiyatında belirleyici olacağına dikkat çekti.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası Bugün ilişkiye başlayanları sevindirecek haber Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!