Bu besinler vücuttaki bütün iltihabı söküp atıyor! İltihabı kurutan besinlerle hastalıklara karşı zırh gibi olun

Vücutta iltihap oluşması birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilen bir sağlık sorunudur, sık görülen nedenler arasında enfeksiyon kapmak, zatürre, lupus, romatizma gibi hastalıklar yer alır. Birçok hastalığa neden olan ve bağışıklık sistemini düşüren iltihaplardan kurtulmak ise besinlerle mümkün. İşte iltihabı vücuttan atacak, hastalıklara karşı sizi zırh gibi yapacak besinler...

Vücut sistemi kendisini oluşan zararlardan korumak ve hastalıkları iyileştirmek için iltihap üretir. Hatalıklara karşı oluşan doğal bir süreç olan iltihaplanmaya karşı önlem alınmazsa kronikleşir. Bu durum zamanla vücut dokusunu ve organları olumsuz etkiler. Bu olumsuz etkilerin gelişmesiyle birçok hastalık meydana gelebilir. İltihaba neden olan bir diğer durum ise kötü ve sağlıksız beslenme alışkanlıklarıdır. Kötü beslenme alışkanlığı mevcut oluşmuş iltihabın daha da kötüleşmesine neden olur.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Günlerce kalsa dahi bayatlamıyor İşte bu hafta sonu vizyona giren tüm filmler Tarak yerine elbise fırçası kullanıyor: Peki neden Taksim'e yeni akülü tramvay! Eskisi mi yenisi mi?