Bu 6 lokasyonu görmeyen Kıbrıs'a gittim demesin: Hareketli gece hayatı ve masmavi deniziyle tarih buluşuyor, kusursuz bir tatil deneyimi için mutlaka bu lokasyonları gezin

Vize veya pasaporta ihtiyaç duyulmadan seyahat edilebilen Kıbrıs, misafirlerine hem masmavi bir deniz, hem hareketli bir gece hayatı hem de gezilecek tarihi mekanlar sunuyor. İşte Kıbrıs seyahatine çıkacakların mutlaka görmesi gereken 6 lokasyon.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Vize veya pasaporta ihtiyaç duyulmadan seyahat edilebilen Kıbrıs’ta yer alan görülmesi gereken 6 lokasyonu sıralandı. Hareketli gece hayatı ve masmavi deniziyle misafirlerini karşılayan Kıbrıs, lüks kategorisinde yer alan otelleriyle de kusursuz bir tatil deneyimi sunuyor. İşte mutlaka görülmesi gereken 6 lokasyon.

Bellapais Manastırı

Gotik sanatın izlerini taşıyan Bellapais Manastırı, Girne şehir merkezine araçla 10 dakika mesafede bulunuyor. Milattan sonra 12. yüzyılda Romalılar tarafından inşa edilen manastır, dönemsel olarak çeşitli klasik müzik konserleri ve müzik festivallerine ev sahipliği yapıyor. Manastırın en dikkat çeken özellikleri arasında 15. yüzyılda yapılan ve yapının ön yüzünde bulunan freskler yer alıyor.


Evde 3 yufkası olan varsa hemen denesin Mr. Dosso Dossi'den İstanbul'da ücretsiz konser Yenilenen Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası açılıyor Uzaya giden objeler Yörük kültürüne ilgili artırdı Türkiye’nin uluslararası çaptaki tek şan yarışması Finale kalan projeler belirlendi