'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisinin konusu ne, nerede çekiliyor? Rekor kıran dizi hangi kitaptan bakın hangi kitaptan uyarlanmış?

İlk sezonuyla tüm dünya listelerine ilk 10'dan giriş yapan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi hakkında detaylar merak ediliyor. Melisa Sözen ile Başak Daşman'ın başrollerinde olduğu dizinin hangi otellerde çekildiği sorgulanmaya başladı. Peki, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, tüm detaylar...

İlk sezonu yayımlanınca tüm dünya listelerine ilk 10'dan giriş yapan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' dizisi izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Melisa Sözen ile Başak Daşman'ın başrollerini paylaştığı dizinin nerede çekildiği ve hangi romandan uyarlandığı araştırılmaya başlandı. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kitaptan uyarlandı? Diziye dair merak edilen tüm detayları sizler için derledik. 

'BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE'

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' dizisi, Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlandı. Mağden'in psikolojik romanını bir seri katil hikayesi olarak izleyicinin beğenisine sunuldu.

EN İYİ AÇILIŞ YAPAN DİZİ OLDU

Dizi, 33 ülkede Top 10 listesine girdi ve ilk üç günlük izlenmeye göre Netflix'in yerli dizileri arasında en iyi açılışı yapan dizi oldu.

Melisa Sözen ile Başak Daşman'ın başrollerini paylaştığı gerilim türündeki dizinin dizinin oyuncu kadrosunda Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar da yer alıyor.

Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Tek yufka yetiyor 5 dakikada hazır oluyor Seçtiğiniz kalp karakterinizi ele veriyor Şansları sayesinde paraya para demeyecekler! Denizanalarının korkutan büyük göçü tamamlandı!