Bir dostluk ve aile hikayesi: Pina Balık

'Yemeğin bağlayıcı bir yanı var'

Korona döneminde işletmecilik yapmak kolay değil. Bodrum’da daha izole bir durum var mı? Normal bir sezon mu geçirdiniz?

Doğruya doğru, ilk başta kaygılıydık. Sonrasında karı koca aşçılarımızla az yardım alarak kendimiz çalıştık. Arkadaşlarının bahçesinde güvenli bir ortamda yemek yediklerini hissetti misafirlerimiz. Alışveriş, temizlik, yemek pişirme, ağırlama... Hiçbirini iş olarak görmedik, evimizin bahçesinde dostlarımızı ağırladık sanki. Koronayı unuttuk. Kendini güvende hissetme duygusu verince de devamı güzel geldi. İlk geliyorlar, arkadaşımız yönlendirdi diyorlar, ikinci gelişte sarılmak istiyoruz size diyorlar. Samimi ve sıcak toplaşmalar oluyor burada. Yemeğin çok bağlayıcı bir yanı var. Annemin keki gibi diyor, babam da balığı böyle yapardı diyor. Bu lezzetleri hatırlatıyoruz biz.

Yaz mevsiminin en şifalı meyvesi belli oldu Teyakkuza geçildi. Emniyet ve jandarma da devrede Türk Yıldızları yine nefesleri kesti Eski ekonomi bakanı eşini boğarak öldürdü Böyle görüntülendi! Kartpostallık görüntü oluştu İkinci eldeki "airbag" oyunu ortaya çıktı