Bikini sezonu açılmadan önleminizi alın: Sırt ve omuz bölgesindeki sivilceleri yok etmenin sırrı bulundu. İşte sivilceleri kurutmaya yardımcı olan o yöntem

Omuz ve sırt bölgesinde oluşan sivilceleri yok etmek için bu ürünleri kullanabilirsiniz;

Sırt ve omuz bölgesinde oluşan sivilceleri yok etmek aynı zamanda cildin pürüzsüz bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabilmek için en etkili ürünlerin başında çay ağacı yağı gelmektedir. 7 damla çay ağacı yağı ile 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağını karıştırıp sivilce olan bölgelere sürmeniz kısa sürede sivilcelerin yok olmasına yardımcı olacaktır.

Sivilcelerin yok olmasını sağlayacak bir diğer ürün ise şüphesiz aloe veradır. Aloe veranın sivilcelerin üzerine sürülüp yaklaşık 30 dakika kadar bekletilmesinin ardından cildin temizlenmesi, sivilce probleminin çözülmesine katkı sağlayacaktır.

Antioksidan açısından son derece güçlü bir kaynak olan yeşil çayın sivilce üzerine de fazlaca etkileri bulunmaktadır. Yeşil çayı demledikten sonra bir pamuk yardımıyla sivilcelerin üzerine yeşil çayı uygulamanız sivilcelerin kısa sürede yok olmasını sağlayacaktır.

Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Korkutan anlar. Boğa seyircilerin arasına daldı! Hataylıları şaşırtan görüntü! Bir cisim belirdi