Beklenen haber geldi, İstanbul'a pazar günü kar geliyor. Marmara Bölgesi'nde kar yağışı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbul'da kar yağışı için kesin tarih verdi. İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Tüm Türkiye'de karlı ve yağışlı bir havanın etkisi altına girdi. Ankara'da da dün geceden itibaren kar yağışı başlarken, İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusu sorulmaya başlandı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara'da kar yağışı bekleyenlere güzel haberi verdi.

Geçen sene bu dönemlerde İstanbul'da kar yağışı görülmüş, hatta yağan kar yüzünden ulaşım felce uğramıştı. Yurdun tamamında kar yağışı görülmeye başlandı. Ege Bölgesi'nden İzmir ve Manisa'ya bile kar yağarken, başkent Ankara da dün geceden itibaren kar yağışının etkisi altına girdi.

İstanbul'da yaşayanlar kar yağışının olup olmayacağını merak ederken Meteroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara bölgesi için kar yağışı müjdesini verdi. 

Kerem Ökten sosyal medya üzerinden sırasıyla şu mesajları paylaştı:

İstanbul'a güneyden güzel bir yağış kütlesi geliyor. 

Son güncellenen kar haritası ile Marmara bölgesinde beklenen kar örtüsü miktarı arttı. En kötü güncelleme bile Ülke geneline örtülük kar veriyor. 10 günlük beklenen toplam kar örtüsü. Değerler cm...

Klozete peçete sermenin zararı ortaya çıktı Japonya değil, Dikmen; görsel şölen başladı 'Bayan Popo'nun son hali şoke etti! İşte son hali Avrupa Yakası'nın Yaprak'ının son hali şaşırttı Güneydoğu dövme ile dünyaya açılıyor Fenerbahçe 3-2'nin rövanşını almak için savaşacak