Banka promosyonları caiz mi? Diyanet'ten cevap geldi. Din İşleri Yüksek Kurulu memur, memur emeklisi ve SGK emeklilerin promosyonları hakkında açıklama yaptı.

Bankaların emekli, memur ve memur emeklisine yönelik verdiği banka promosyonlarında miktar arttı, rekabet kızıştı. Diyanet İşleri Yüksek Kurulu da "Banka promosyonu caiz midir?" sorusuna yanıt verdi. Yanıt tartışma yaratacak.

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı emeklilerin de hayatını oldukça zorluyor. Emeklilerin durumunu bir nebze olsun rahatlatacak kampanyalar bankalar tarafından yapılıyor. Bunlardan biri de maaşını ilgili bankaya taşıyan kişiye emekli banka promosyonu vermek. 

Bankalar son dönemlerde bu miktarı artırdı, hatta banka promosoynu konusunda uzun kuyruklar bile oluştu. Akbank, Yapı Kredi ve Garanti Bankası en yüksek promosyon ücretin veren banka oldu. Üç banka da ortalama 7500 liraya kadar promosyon ücreti veriyor. 

Vatandaşlar da banka promosyonlarının güncel rakamlarını takip ederek en yüksek promosyon ücreti veren bankaya maaşını taşıyıp promosyonunu alıyor.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili korkunç iddialar 9 yeni film vizyona giriyor!