Aynı maskeyi iki defa kullanırsanız vücudunuzda bunlar oluyor: Enfeksiyon, iltihap, akne, kıl dönmesi... Aynı maske iki kez kullanılır mı. Tek kullanımlık maske iki kez takılır mı?

Maske hayatımızdan çıkacak mı, çıkmayacak mı tartışması sürerken, görünen o ki uzun bir süre daha maske kullanmaya devam edeceğiz. Özellikle kapalı ortamlarda maske kullanımının şart olduğu uzmanlarca defalarca açıklandı ve bu konuda sürekli uyarılarda bulunuldu. Ancak hala ülkemizde maske kullanmayanlar, ya da yanlış kullanan insanlar mevcut. İşte maske kullanımı konusunda çok ama çok ciddi bir uyarı yapıldı ve aynı maskenin iki defa kullanılmaması konusunda vatandaşa çağrı yapıldı.

Hastalıklara karşı maske kullanmak konusunda dikkatli olmaya devam etmeliyiz. Hele hele aynı maskeyi iki kez kullanmamak gerekiyor, çünkü zararı çok fazla. Uzmanlar aynı maskenin defalarca kullanılmaması konusunda vatandaşları uyardı. 

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak Ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı 9 yeni film vizyona giriyor! Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz!