Altın yatırımcılarına kötü haber! İslam Memiş'ten gram altın sözleri: Size ekmek yedirmeyecekler

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED'in 50 baz puan artışı sonrası olması gerekenlerin neden olmadığını anlattı ve çok önemli bir uyarıda bulundu; "Sakın ama sakın tuzağa düşmeyin size ekmek yedirmeyecekler."

İslam Memiş ilk olrak FED kararını değerlendirdi. "FED 22 yıl aradan sonra 50 baz puan faiz artışına gitti. Beklenti bu şekildeydi. Bu faiz artırımıyla birlikte emtia fiyatlarında gerileme olmayacağını, FED'in ezber bozacağını ve özellikle emtia fiyatlarında yatırımcıya alım fırsatı çıkacağını ifade ettiğimi anımsatmak isterim. Bayram tatilinde yine FED'i fiyatlayan bir piyasa gördük. Özellikle ons altında 1850 dolar seviyesine kadar bir gerileme, gram altında 890 lira seviyesiye, gümüş TL'de 10 lira seviyesine, gümüş onsta 22,5 dolar seviyesine kadar bir gerileme gördük." dedi.


SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu! İşte 29 Mart Cuma vizyon haftası