Akaryakıt fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor! Araç sahiplerine kötü haber! Benzine dev bir zam daha geldi! Yılbaşından bu yana yapılan 18'inci zammın ardından benzin, motorin ve LPG ne kadar oldu? İşte güncel fiyatlar

Geçtiğimiz gün litre başına 1 lira 70 kuruş zam gelen benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 4 kuruşluk bir zam daha yapıldı. Zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 23 lira 86 kuruşa yükseldi. Benzine yılbaşından bu yana 17 kez zam yapılmıştı, bugünkü fiyat artışı ise 18. zam oldu.

Dövizde kurlarındaki ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün gelen 1 lira 70 kuruşluk zammın ardından bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 1 lira 4 kuruş daha arttı.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Hurma böyleyse ağzınıza dahi sürmeyin Tahinle muzu karıştırıp yiyin o dertten kurtulun Aç karnına 2 kaşık yoğurt yiyin o dertten kurtulun Ünlü şarkıcı hakkında cinsel saldırı iddiaları... Celal Şengör'ün gençliği gündem oldu!